BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 28, 2011

hari ni dan semalam

hidup aq stil xbrubah..semuanye maintain je cam biasa..aq stil macam ni,ade family,ade kawan, n yang penting single lagi.hahaha..start masuk short sem ari tu, aq asik on9 je,pesbuk la,pe lagie an yg ak taw buat..men game ckit2 je..pastu skang da stat tengok muvie..ak da layan 5 cte la stakat ni..sume cte mlayu (mlayu sjati la katekan,,bhahaha~)..ak rank r cte terbest to cte yg oke2 la eh..


1)hikayat merong mahawangsi (keh3)-memang terbaek arh KRU! tabik spring sama lu olang beb!!XD


2)aku tak bodoh-siyes sonok..tp part last sdey la plk,nangis ak,wawawa~


nsem x??pkwe ak mmg la XD

3)cun!-lawak!hoho
aku suke watak kembang,,hoho

4)lu pk la sndri-ni cte lame,,ak kn ktggalan sket,lyn cte lme pn jdik r..
cte ni unsur pangajaran gak,,tp dye nye value tu susa nk tgkap r,,(phm kn phm kn??=P)

5)kongsi-ak lyn half je,awl2 oke r,lame2 buhsan beb!
               (suke tema dye je--lu langsi,lu mati!)-ade kawan aku tulis,lu langsi,wa mati..kah3)wee~


tu je cte ak bru lyn..t nk lyn secret garden lak kut.huhu.

rini rmai kua gi KB MALL..dyeorg nk bli bju utk vetnite sgale..aq mls nk join..pkai ala kada ckup r bgi ak..pastuh ak target nk mkn je..tp kwn ak nk wt persembahan plak..cian kt dye,ak pn msuk la drama musical yg dy nk wt tuh,,jdi simple2 je,okeh la tu beb..jnji ak xkne pair,,hahaha...




cakap-cakap penuh makna hari ini~~


Para Sahabat ra yakin dan beriman sepenuhnya terhadap segala yang di bawa oleh Rasulullah SAW adalah benar walaupun banyak dpd apa yang disabdakan tidak berlaku pada waktu itu.

Tetapi berbeza sekali dengan umat Islam akhir zaman, walau mereka telah melihat banyak bukti betapa benar apa yang terkandung di dalam Al-Quran dan Hadith Rasulullah SAW, tetapi hanya sedikit sahaja yang betul2 beriman.

0 comments:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...