BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 25, 2012

sabau je lah!

esok,ahad, 27 mei 2012, aq akn ade final exam yg besa jgk lah kirenye..tp ak gerammm sgt,xtaw nk luah kt sape..eeeeiii..sedih la jgk sbb kte punye la buat baek kt kwn kte ni,tp dy layan kte hampeh. cani, ari ni ak ade la pinjam kawan ak nye nota jap..cakap la kt dia,nak pinjam jap,then dy pn bagi..then ngah stadi3 ade yg ak xphm, dy pn explain la,,ak phm yg dye explain tu, tp ade yg contra drpd pe yg kwn ak lagi sorg tu ckp..ak pn pikir la jap..pastu kawan ak yg kedua ni kate la kt ak, "aku tahu kenapa ko xphm ecah, sebab ko pnjam nota dy". aik, ak kate la "ak phm la,,ak ngah pikir je"..ak xnak ckp yg dy gtaw tu kontra dgan pe yg kwn ak lgi sorg tu gtaw, sbb nak jage ati si empunya nota..tetiba si empunya ni mencelah, "saya xnak bagi pn". haiiiikk ni ak plik ni,,nape tdi time ak nk pinjam xkate xbleh je, kate t ecah xphm ke..ni mmg btul la ni kirenye xnk bg ak pinjam kn..ckp dri awal la beb..ak punye la nk jaga ati ko,,tp ko??hampeh la..bukan takat kali ni je,,byk kli dh kot..arhhhh lantak ko la.ak xnk dh share pape ngn ko dh la psni..sedih rase ati ni kwn wt cmni..


p/s lainkali jaga la ati kwn tu sikit,,taw la ko pndai,,smpai org rasa ko salah pn ko xnk dga,,pastu xabih2 ckp 'yela sy taw sy xpndai..nk je ak jawab,,'ha taw xpe!!!!!!!!!' eeeiii sabau ecah sabau..

Friday, March 9, 2012

when it's all bOut lOve...

''ya Allah,,
panjangkan hubungan kami 
dan
makbulkan niat hati kami semoga tercapai segala impian..
aminn"

doa dari dia...amin..

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...