BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, May 29, 2011

haih bengang la plak kan.......



ikut aku la nk watpe ngan pesbuk aku kan..nk tulih pape pn korg nk ngutok pehal..lantak korg r..ak dulik pe..ak xkaco korg pn yg nk romentik2 kt fb 2(romentik la sgt kan~ ~tangan didada mata keatas~),ade ak ngutok? so pi blah la..pas2 ak nk hide wall ak pun korg nak bsing gak?eh bongek,,ikut aku la beb..ak hide pn ade r alasan ak beb..sbb ade org xske ngn ak,tula psl ak hide..korg mne taw..name je kwn an,psl aku pn korg xtaw..so xkan ak nk kecah2..xyah r ngate igt ak fofuler ke hape,ak xcakap pn an,korg yg cakap,wawawa~~ ak xtaw la pe kene ngn ko nih..bawak brubah la..aku kaco idop ko sala,xkaco pn sala? ko nk suh ak amek laki ko bru ko ske la agaknye ek?kah3 tp ak pn xtringin la beb kt pkwe ko tuh..kumbang bukan sekor..ak xnk pn kumbang tuh,,ak nak manusia la beb,,lalala~
da banyak kli ko wat ak sakit ati,tapi ak suke wt dunno an,,kali nih ak rase ak xtahan beb..seb baek aku luah kt blog ak ni,bukan kt fb,lau x,,mmg lagi ngko trase sndri la..wat kesekian kalinye,aku mahapkn ko,,len kli aku xjnji r...

nih ntuk ko>>>>





oke,sudah2 ngan luahan perasaan aku tuh, ak nk cte pasal kelas tadi lak..ktorang belaja "WHEN BAD GRAMMAR HAPPENS TO GOOD PEOPLE"..klas MR.ARIEZAL..peh fening seyh..last2,sebab sume cam blurrr je,ak tengok ramai yg on9 bukak cite yg xde kaitan..hahaha aku xbukak..sbab ak an baek,,wakaka(padehal sebab mouse xleh gerak-wee~) pastu stadi pasal plagiarism..alah, kegiatan copy paste tuh..gile susa la plk an nk rephrase,parapharasing(ntah ke mende) segale..ish3..lau msok exam cane la,,hoho..


~cakap-cakap penuh makna~

There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all. So smile in the face of your brother, it can be a form of charity for you, insha'Allah!






p/s malam ni or esok sambung blogging lagi,,wuhuu!!~=)

0 comments:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...